ELOKUU 05, 2019

Avoin työpaikka myyntitiimissä

Henri Haaksiala Perustajaosakas, LVV

Mitä?

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme nälkäisiä myyntitykkejä kontaktoimaan ja klousaamaan asiakkaiksi yksityisiä asuntosijoittajia sekä asuntosijoitusyhtiöitä. Dwellet Vuokrauspalvelu on Suomen ensimmäinen täysin vuokra-asumiseen keskittynyt onlinevälitystoimisto, joka työllistää tällä hetkellä kuusi kiinteistöalan ammattilaista, mutta toimistollamme on tilaa vielä muutamalle myyntityötä pelkäämättömälle uudelle kollegalle. Etsimme joukkoomme huipputyyppejä – olit sitten kokenut myyjä tai vasta uraasi aloittava ja näytönpaikan nälkäinen hae meille, mikäli alla oleva työpaikkailmoitus herättää kiinnostuksesi.

Tehtävä

Haemme itsenäiseen myyntityöhön kykeneviä ja puhelinta pelkäämättömiä persoonia. Vuokrauspalvelun myynti ei ole tusinatavaraa vaan toivomme ratkaisukeskeisen myynnin kokemusta ja mahdollisesti jopa kiinteistöalan perustuntemusta, mutta koulutamme tarvittavat tiedot ja taidot valittavalle henkilölle. Meille tärkein kriteeri on, että pystyt vakuuttamaan meidän kyvystäsi tehdä kauppaa ja tulla toimeen ihmisten kanssa.

Tarjoamme

Kilpailukykyisen palkan, joka neuvotellaan valittavan henkilön kanssa. Markkinointi tiimimme tuottaa loputtamista kuumia liidejä, joiden lisäksi myyjällä on suuri vapaus valita omat kontaktinsa yrityksen toivomien painotusten sisällä. Haemme asiakkaiksemme sekä yritys että yksityisasiakkaita, mutta vuokraustoiminnassa tulee muistaa, etteivät yksityiset vuokranantajat ole perinteisiä kuluttaja-asiakkaita vaan he toimivat yleensä ammattimaisesti, kuin yrityspäättäjätkin. Samalla pääset näköalapaikalle nopeasti kasvavan startupin tiimiin, toivomme, että olet osa menestystarinaamme vielä vuosia! Kun yritys kasvaa myös alussa mukaan tulleiden roolit kasvavat!

Hakeminen

Myy itsesi tapaamiseen ottamalla yhteyttä Henri Haaksialaan (+358 40 678 1187 / henri.haaksiala@dwellet.fi / Linkedinissä yms).