SYYSKUU 12, 2019

SYYSKUU 12, 2019

Uusi blogisarja;
Kevytvälityksen kasvot. Esittelyssä Taija Kurvinen.

Uusi blogisarja;
Kevytvälityksen
kasvot. Esittelyssä
Taija Kurvinen.

SYYSKUU 12, 2019

Uusi blogisarjamme Kevytvälityksen kasvot esittelee nykyiset ja tulevat Dwelletin ammattilaiset. Tänään aloitamme tiimin esittelyn sen tärkeimmän jäsenen osalta, sillä ilman Taijaa asunnonhakijat ja asunnot eivät kohtaisi toisiaan.

Moi Taija! Kertoisitko meille, kuka olet ja miten päädyit Dwelletiin töihin?

Olen Taija Kurvinen. Viimeistelen opintojani Laurea-ammattikorkeakoulussa ja osana opintoja suoritan työharjoittelua Dwelletille. Jätin tarkoituksella työharjoittelun molemmat osat opintojen loppuun voidakseni hakeutua paikkaan, jossa voin suorittaa koko harjoittelun, valmistua ja jatkaa sitten työelämään. Henri ja Kimmo hakivat työpaikkailmoituksella henkilöä vastaamaan asiakaspalvelustaan ja päätin hakea.

Mitä kaikkea työnkuvaasi kuuluu?

Kaikkea paitsi kahvinkeittoa (kuten työpaikkailmoituksessa luvattiin). Olen saanut vuokrata ihmisille koteja ja työnkuva on ollut moninainen. Olen mm. tehnyt vuokravälitystä, asiakaspalvelua, vuokranevontaa ja sisällötuottamista kohdeilmoituksiin.

Onko jokin tilanne kevytvuokraajana jäänyt erityisesti mieleen?

Monissa tapauksissa yhteistyö vuokranantajien kanssa on ollut sujuvaa ja olen tullut heidän kanssaan hyvin toimeen. Parhaimmat caset menevät maaliin todella nopeasti ja kaikki tapahtuu luontevasti. Erityisen yllättynyt olen ollut siitä, kuinka hyvin vuokranantajat ovat vastaanottaneet uuden toimintatavan.

Mitä teet, kun et järjestä ihmiselle koteja?

Vietän aikaa perheeni kanssa ja ulkoilen Corgi cardiganimme, Daran kanssa. Kotona meillä on jatkuva ja päättymätön sisustusprojekti käynnissä. Kun toinen tila on valmis, palataan jo aiemmin valmistuneen huoneen kimppuun. Iltaisin rauhoitun katsomalla Netflixiä kynttilän valossa, mutta se on sitä aikaa, kun lataan jo akkuja seuraavaan päivään.

Missä näet itsesi 5v kuluttua ja minkälaisia unelmia sinulla on?

Olen edennyt urallani ja teen yhä mielekkäitä töitä ihmisten asumisen parissa. Arkkitehtuuri ja asuminen ovat aina kiinnostanut minua ja tunne on vain vahvistunut kiinteistöalalla työskentelyn
myötä.

Kesä on päättynyt ja säätila muuttui kuin kellontarkkuudella syksyiseksi heti 1.9. alkaen. Minkälainen syksy sinulla on edessäsi?

Ensimmäisenä näköpiirissä on valmistuminen ja työntäyteinen syksy. Toivottavasti ehdin tehdä
myös jotain kivaa vapaa-ajalla, mutta sen suurempia suunnitelmia en ole vielä tehnyt.

Tutustu myös muihin Dwelletin ammattilaisiin, tai täytä toimeksiantosopimus sivuillamme.