Niemi, Tampere

Lielahdenkatu 45

570€

25m²

1h + k + parveke

Heti vapaa!

Esittelyteksti

VAIN 1KK VAKUUS! Lähes uusi ja upea vuonna 2018 valmistunut kerrostaloyksiö etsii uutta asukasta! Moderni huoneisto sijaitsee kauniilla ja rauhallisella alueella Lentävänniemessä aivan Näsijärven tuntumassa. Tämä asunto on loistava vaihtoehto niin pariskunnalle, kuin myös yksinasuvalle!

Huoneen suuret ikkunat ja vaaleat pintaratkaisut tekevät siitä erittäin valoisan ja viihtyisän. Asunnon hyvin varusteltuun keittiöön kuuluu mm. astianpesukone ja huoneistossa on myös liukuovella avautuva ranskalainen parveke.

Siistissä kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle ja asunnossa on mukavan tuntuinen vesikiertoinen lattialämmitys. Eteisen peilikaapistot luovat hyvin säilytystilaa sekä lisäksi taloyhtiössä on huoneistokohtainen varastotila. Taloyhtiöstä löytyy myös yhteiskäyttöön pesutupa, kerhohuone ja tyylikäs saunatila.

Asunnon ympärillä on upeat ulkoilumahdollisuudet, kuten mm. Suomensaari, mistä löytyy myös uimaranta. Lähikauppa K-Market on vajaan 1km päässä ja Lielahden erittäin kattavat palvelut löytyvät vajaan 4km päästä. Tampereen keskustaan ajaa 15 minuutissa ja taloyhtiössä on mahdollista vuokrata autopaikka tai autohallipaikka.

Tiedot

VUOKRA

Vuokra: 570€

Vesimaksu: 22€/hlö/kk

KOHDETIEDOT

Kohteen osoite: Lielahdenkatu 45

Postinumero- ja toimipaikka: 33410 Tampere

Vuokrasopimuksen tyyppi: Toistaiseksi voimassa

Asunnon pinta-ala (m2): 25

Asunnon kuvaus: 1h + k + parveke

Asunnon kunto: Erinomainen

RAKENNUKSEN TIEDOT

Rakennusvuosi: 2018

Rakennuksen tyyppi: Kerrostalo

Kerros: 4/8

Hissi: Kyllä

Sauna: Taloyhtiön sauna

Kiinnostunut asunnosta? Jätä yhteydenottopyyntö alle minuutissa!