Esimerkkikatu 1

685€

41m2

2h + k + kph

Heti vapaa!

Uudenlainen vuokrauspalvelu

Olemme rakentaneet uudenlaisen vuokrauspalvelun, jolla vuokranantaja löytää parhaat vuokralaisehdokkaat yhdellä käyttöliittymällä. Laadimme jokaisesta kohteesta laadukkaan kohde-esittelyn, tämän esimerkin mukaisesti, ja lupaamme markkinoiden kattavimman internetnäkyvyyden.

Miksi luottaisit meihin? Olemme uusi palvelu, mutta ainut asuntosivu, joka tekee aktiivista internetmarkkinointia. Esimerkiksi jokainen kohteemme on perinteisten ilmoituksen lisäksi kohdennetun google-hakusanamainonnan piirissä. Palvelumme voi integroida ilmaiseksi Oikotien ja Vuokraoven portaaleihin.

Laadimme vetävän esittelytekstin ja markkinoimme kohteita. Lisäksi teemme aktiivisesti kohdekohtaisia toimenpiteitä, esimerkiksi jos esittelykuvasi on sopiva, teemme virtuaalisisustetun kansikuvan lisäämään kohteen houkuttelevuutta.

Yhtiömme on perustettu v. 2017 ja olemme löytäneet yli 500 asuntoon vuokralaisen, keskimäärin alle 10 päivän markkinointiajalla. Voit kokeilla huolettomasti sillä palvelumme ei sido sinua mihinkään ja lisäksi ilmoittelu on täysin maksutonta. Löytäessäsi palvelun kautta vuokralaisen perimme komission.

Tiedot

HINNASTO

Vuokralaisvalinta 0,5x 1kk:n vuokra

Huom. mikäli vuokralaisen löytäminen kestää
yli 30pv olet oikeutettu -50% alennukseen

KÄYTTÖEHDOT

Käyttäessäsi Dwellet-palvelua sitoudut yleisiin käyttöehtoihimme sekä näihin tuotekohtaisiin ehtoihin. Siltä osin, kun käyttöehdot ja tuote-ehdot ovat ristiriidassa sovelletaan aina tuotekohtaisia ehtoja.

1 Käyttöehtojen osapuolet, keskeiset käsitteet ja ehtojen soveltaminen

 

1.1 Palveluntarjoaja          Dwellet Oy

Y-tunnus                             2872126-4

Osoite                                 Länsituuli 6, 02100 Espoo (ei käyntiä)

Jäljempänä                         Palvelu, vuokrauspalvelu, palveluntarjoaja tai yhtiö (asiayhteydestä riippuen)

1.2 Palveluntarjoaja tarjoaa käyttäjilleen, jäljempänä ”asiakas” tai ”käyttäjä(/-t)” tai ”vuokranantaja” vuokraamispalvelualustan käytön. Palvelussa vuokranantajat vuokraavat asuntonsa vuokralaiselle eikä se ole lain 1075/2000 tarkoittamaan vuokrahuoneiston välitystä. Yhtiö ei vastaa asiakkaan antamien kohteen tietojen varmistamisesta vaan toimii ainoastaan julkaisualustana.

1.3 Asiakkaana voi olla oikeustoimikelpoinen yksityishenkilö- tai yhteisö. Palvelu on tarkoitettu asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön ja suunnattu ensisijaisesti Suomeen.

1.4 Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja.

2 Palvelun pääasiallinen sisältö

2.1 Vuokranantaja ilmoittaa vuokrattavaksi tarjoamansa asunto-osakkeen tai kiinteistön (jäljempänä ”kohde”) antamalla tiedot palvelun alustan kautta. Vuokranantajalle palvelu:

 

  • Luo automaattisesti tai manuaalisesti kohdeilmoituksen ja parhaaksi katsomansa mainokset, tiedot voidaan kerätä vuokranantajan ilmoittamasta kanavasta.
  • Julkaisee kohteen tiedot palvelussa ja muissa kanavissa.
  • Tunnistaa kohteesta kiinnostuneen asunnonhakijan, joka täyttää hakemuksen palvelussa.
  • Toimittaa asunnonhakijoiden tiedot vuokranantajalle.
  • Toimittaa vuokranantajalle vuokrasopimuksen, jota vuokranantajalla on oikeus muokata, vuokrasopimusten allekirjoitus toteutetaan ensisijaisesti TUPAS-varmennetulla allekirjoituksella yhtiön toimesta.

 

2.2 Palveluntarjoaja voi muokata palvelun sisältöä ja sen sisältämiä toimintoja. Palvelualustaan voi voi lisäksi sisältyä käytettäväksi muiden palveluntarjoajien palveluita tai yhtiön omia lisäpalveluita, joiden hinnoittelu on ilmoitettu erikseen. Muut palveluntarjoajat eivät toimi yhtiön alihankkijoina, eikä yhtiö vastaa niiden toiminnasta, ellei palvelussa erikseen toisin mainita.

3 Asiakkaan velvollisuudet

3.1 Vuokranantaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus kohteen vuokraamiseen ja kohdetta koskevan käyttöehtojen mukaisen palvelusopimuksen tekemiseen.

4 Kohteen valokuvat, niiden julkaiseminen ja valtuutus kohdetta koskevien tietojen hankkimiseen

4.1 Vuokranantaja antaa yhtiölle oikeuden käyttää omia valokuviaan kohteesta.Palvelulla on oikeus käyttää kuvia kohdetta koskevassa ilmoittelussa ja kotisivuillaan sekä muilla verkkosivuilla, kuten esimerkiksi Oikotie.fi, Vuokraovi.com ja Tori.fi sekä sosiaalisessa mediassa (mm. Facebook. Instagram, Twitter, Pinterest jne.)

4.2 Palvelu voi jättää julkaisematta tai poistaa palvelusta aineiston, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista yhtiölle tai muille tahoille.

5 Kohteen hinnoittelu ja vuokrauspyynnöt

5.1 Vuokranantaja määrittelee tarjoamansa vuokrakohteen aina itse. Yhtiön asiakaspalvelulla on laaja kokemus ja tietovarasto Suomen vuokratasosta, joten yhtiöltä voi pyytää oman päätöksen tueksi neuvoa antavaa vuokra-arviota.

5.2 Vuokranantaja ja vuokralainen allekirjoittavat sopimuksen palvelua käyttäessään verkkopankkitunnuksilla tai vastaavalla sähköisellä allekirjoitusjärjestelmällä ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

5.3 Palvelu toimittaa asiakkaan kohdetta koskevat yhteydenotot, hakemukset ja tarjoukset vuokranantajalle ensisijaisesti palvelun kautta.

5.4 Vuokranantaja voi hyväksyä tai hylätä asuntohakemuksen tai kutsua kohteesta kiinnostuneen asunnonhakijan asuntonäyttöön.

5.5 Vuokranantaja voi järjestää asuntoesittelyn itse tai käyttää valitsemaansa yhteistyökumppania kuten kiinteistönvälittäjää, asunnon nykyistä vuokralaista tai muuta kolmatta osapuolta. Palvelu ei ole välittäjäkumppani, mutta se voi suositella paikallista kiinteistönvälittäjää, jonka kanssa asiakas tekee oman toimeksiantosopimuksen.

6 Palvelumaksut

6.1 Vuokranantajalta palvelun käytöstä perintään palvelumaksu tai kohdan 7.5 mukainen korvaus. Vuokranantaja sitoutuu siihen, että mikäli hänen tämän sopimuksen mukaisesti vuokralle tarjoamansa kohde vuokrataan tai myydään palvelun kautta tai muuten palvelua käyttäneelle asunnonhakijalle, palveluntarjoaja on oikeutettu palvelumaksuun, jonka summa todetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Palvelumaksut on mainittu hinnastossamme.

6.2 Yhtiö veloittaa maksumaksun 1 osassa. Palvelumaksun oikeutus muodostu viimeistään vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä.

6.3 Vuokranantajan maksamaa palvelumaksua alennetaan -50% mikäli vuokranantaja ei ole saanut tietoja lopulta valituksi tulevasta vuokralaisesta 30 päivän sisään kohdeilmoituksen julkaisusta.

7 Palvelun saatavuutta ja käyttöä koskevia ehtoja

7.1 Yhtiön palvelu on pääasiallisesti käytettävissä 24/7. Yhtiö ei kuitenkaan takaa, että palvelu on käytössä keskeytyksettä. Pidätämme oikeudet sulkea palvelu tai sen osa tilapäisesti muun muassa huoltotöiden, -päivitysten ym. vastaavien toimenpiteiden tai muun vältättämän syyn vuoksi. Niin ikään pidätämme oikeuden lopettaa palvelu tai sen osa tai muuttaa palvelun toiminnallisuuksia ilmoittamalla siitä käyttäjille. Ilmoitus voidaan tehdä palvelussa tai muulla tavoin asiakkaan yhteystiedoilla.

7.2 Yhtiö ei vastaa sellaisesta välillisestä tai välittömästä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista palvelussa tai sen sisällössä.

7.3 Asiakas on velvollinen korvaamaan palveluntarjoajalle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisesti aiheutuneen vahingon, joka aiheutuu asiakkaan lain- tai viranomaismääräysten tai näiden käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta.

7.4 Asiakas vastaa kaikista palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä tai välillisistä kuluista.

3 syytä kokeilla uutta palvelua

Lentävänniemi, Tampere

Lielahdenkatu 45

685€

41m2

2h + k + kph

Heti vapaa!

Asunnon esittelyteksti

Vuonna 2018 valmistunut kerrostalokaksio etsii uusia asukkaita! Moderni huoneisto sijaitsee kauniilla ja rauhallisella alueella Lentävänniemessä, aivan Näsijärven tuntumassa. Tämä asunto on loistava vaihtoehto niin pariskunnalle, kuin myös yksinasuvalle!

Huoneen suuret ikkunat ja vaaleat pintaratkaisut tekevät asunnosta erittäin valoisan ja viihtyisän. Keittiössä on käytetty laadukkaita materiaaleja ja kodinkoneet, kuten liesi sekä astianpesukone ovat integroituja. Huoneistossa on liukuovella avautuva ranskalainen parveke, josta aukeaa upeat näkymät sisäpihalle.

Elegantissa kylpyhuoneessa on paikka pesukoneelle. Arjen luksusta tuo vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnossa on paljon kaappi- ja säilytystilaa seinään upotetuissa peilikaapistoissa. Taloyhtiöstä löytyy lisäksi yhteiskäyttöinen pesutupa, kerhohuone, tyylikäs saunatila sekä huoneistokohtaiset häkkivarastot.

Talon ympärillä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet, kuten mm. Suomensaari. Lielahden erittäin kattavat palvelut löytyvät vajaan 4km päästä. Tampereen keskustaan ajaa 15 minuutissa.

Tiedot

VUOKRA

Vuokrapyynti: 685€

Vesimaksu: 22€/hlö

KOHDETIEDOT

Kohteen osoite: Lielahdenkatu 45

Postinumero- ja toimipaikka: 33410 Tampere

Vuokrasopimuksen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Asunnon pinta-ala (m2): 41

Asunnon kuvaus: 2h + k + kph

Asunnon kunto: Hyvä

RAKENNUKSEN TIEDOT

Rakennusvuosi: 2018

Rakennuksen tyyppi: Kerrostalo

Kerros: 3/8

Hissi: Kyllä

Sauna: Kyllä

Esimerkkikatu 1

685€

41m2

Heti vapaa!

2h + k

Uudenlainen
vuokrauspalvelu

Olemme rakentaneet uudenlaisen vuokrauspalvelun, jolla vuokranantaja löytää parhaat vuokralaisehdokkaat yhdellä käyttöliittymällä. Laadimme jokaisesta kohteesta laadukkaan kohde-esittelyn, tämän esimerkin mukaisesti, ja lupaamme markkinoiden kattavimman internetnäkyvyyden.

3 syytä kokeilla uutta palvelua

Miksi luottaisit meihin? Olemme uusi palvelu, mutta ainut asuntosivu, joka tekee aktiivista internetmarkkinointia. Esimerkiksi jokainen kohteemme on perinteisten ilmoituksen lisäksi kohdennetun google-hakusanamainonnan piirissä. Palvelumme voi integroida ilmaiseksi Oikotien ja Vuokraoven portaaleihin.

Laadimme vetävän esittelytekstin ja markkinoimme kohteita. Lisäksi teemme aktiivisesti kohdekohtaisia toimenpiteitä, esimerkiksi jos esittelykuvasi on sopiva, teemme virtuaalisisustetun kansikuvan lisäämään kohteen houkuttelevuutta.

Yhtiömme on perustettu v. 2017 ja olemme löytäneet yli 500 asuntoon vuokralaisen, keskimäärin alle 10 päivän markkinointiajalla. Voit kokeilla huolettomasti sillä palvelumme ei sido sinua mihinkään ja lisäksi ilmoittelu on täysin maksutonta. Löytäessäsi palvelun kautta vuokralaisen perimme komission.

HINNASTO

Vuokralaisvalinta 0,5x 1kk:n vuokra

Huom. mikäli vuokralaisen löytäminen kestää
yli 30pv olet oikeutettu -50% alennukseen

EHDOT

Käyttäessäsi Dwellet-palvelua sitoudut yleisiin käyttöehtoihimme sekä näihin tuotekohtaisiin ehtoihin. Siltä osin, kun käyttöehdot ja tuote-ehdot ovat ristiriidassa sovelletaan aina tuotekohtaisia ehtoja.

 

1 Käyttöehtojen osapuolet, keskeiset käsitteet ja ehtojen soveltaminen

1.1 Palveluntarjoaja          Dwellet Oy

Y-tunnus                             2872126-4

Osoite                          Länsituuli 6, Espoo

Jäljempänä Palvelu, vuokrauspalvelu, palveluntarjoaja tai yhtiö (asiayhteydestä riippuen).

 

1.2 Palveluntarjoaja tarjoaa käyttäjilleen, jäljempänä ”asiakas” tai ”käyttäjä(/-t)” tai ”vuokranantaja” vuokraamispalvelualustan käytön. Palvelussa vuokranantajat vuokraavat asuntonsa vuokralaiselle eikä se ole lain 1075/2000 tarkoittamaan vuokrahuoneiston välitystä. Yhtiö ei vastaa asiakkaan antamien kohteen tietojen varmistamisesta vaan toimii ainoastaan julkaisualustana.

1.3 Asiakkaana voi olla oikeustoimikelpoinen yksityishenkilö- tai yhteisö. Palvelu on tarkoitettu asiakkaan henkilökohtaiseen käyttöön ja suunnattu ensisijaisesti Suomeen.

1.4 Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja.

 

2 Palvelun pääasiallinen sisältö

 

2.1 Vuokranantaja ilmoittaa vuokrattavaksi tarjoamansa asunto-osakkeen tai kiinteistön (jäljempänä ”kohde”) antamalla tiedot palvelun alustan kautta. Vuokranantajalle palvelu:

 

  • Luo automaattisesti tai manuaalisesti kohdeilmoituksen ja parhaaksi katsomansa mainokset, tiedot voidaan kerätä vuokranantajan ilmoittamasta kanavasta.
  • Julkaisee kohteen tiedot palvelussa ja muissa kanavissa.
  • Tunnistaa kohteesta kiinnostuneen asunnonhakijan, joka täyttää hakemuksen palvelussa.
  • Toimittaa asunnonhakijoiden tiedot vuokranantajalle.
  • Toimittaa vuokranantajalle vuokrasopimuksen, jota vuokranantajalla on oikeus muokata, vuokrasopimusten allekirjoitus toteutetaan ensisijaisesti TUPAS-varmennetulla allekirjoituksella yhtiön toimesta.

 

2.2 Palveluntarjoaja voi muokata palvelun sisältöä ja sen sisältämiä toimintoja. Palvelualustaan voi voi lisäksi sisältyä käytettäväksi muiden palveluntarjoajien palveluita tai yhtiön omia lisäpalveluita, joiden hinnoittelu on ilmoitettu erikseen. Muut palveluntarjoajat eivät toimi yhtiön alihankkijoina, eikä yhtiö vastaa niiden toiminnasta, ellei palvelussa erikseen toisin mainita.

 

3 Asiakkaan velvollisuudet

 

3.1 Vuokranantaja vastaa siitä, että hänellä on oikeus kohteen vuokraamiseen ja kohdetta koskevan käyttöehtojen mukaisen palvelusopimuksen tekemiseen.

 

4 Kohteen valokuvat, niiden julkaiseminen ja valtuutus kohdetta koskevien tietojen hankkimiseen

 

4.1 Vuokranantaja antaa yhtiölle oikeuden käyttää omia valokuviaan kohteesta.Palvelulla on oikeus käyttää kuvia kohdetta koskevassa ilmoittelussa ja kotisivuillaan sekä muilla verkkosivuilla, kuten esimerkiksi Oikotie.fi, Vuokraovi.com ja Tori.fi sekä sosiaalisessa mediassa (mm. Facebook. Instagram, Twitter, Pinterest jne.)

4.2 Palvelu voi jättää julkaisematta tai poistaa palvelusta aineiston, joka sen näkemyksen mukaan on lain tai hyvän tavan vastaista tai on vahingollista tai haitallista yhtiölle tai muille tahoille.

 

5 Kohteen hinnoittelu ja vuokrauspyynnöt

 

5.1 Vuokranantaja määrittelee tarjoamansa vuokrakohteen aina itse. Yhtiön asiakaspalvelulla on laaja kokemus ja tietovarasto Suomen vuokratasosta, joten yhtiöltä voi pyytää oman päätöksen tueksi neuvoa antavaa vuokra-arviota.

5.2 Vuokranantaja ja vuokralainen allekirjoittavat sopimuksen palvelua käyttäessään verkkopankkitunnuksilla tai vastaavalla sähköisellä allekirjoitusjärjestelmällä ennen vuokrasopimuksen tekemistä.

5.3 Palvelu toimittaa asiakkaan kohdetta koskevat yhteydenotot, hakemukset ja tarjoukset vuokranantajalle ensisijaisesti palvelun kautta.

5.4 Vuokranantaja voi hyväksyä tai hylätä asuntohakemuksen tai kutsua kohteesta kiinnostuneen asunnonhakijan asuntonäyttöön.

5.5 Vuokranantaja voi järjestää asuntoesittelyn itse tai käyttää valitsemaansa yhteistyökumppania kuten kiinteistönvälittäjää, asunnon nykyistä vuokralaista tai muuta kolmatta osapuolta. Palvelu ei ole välittäjäkumppani, mutta se voi suositella paikallista kiinteistönvälittäjää, jonka kanssa asiakas tekee oman toimeksiantosopimuksen.

 

6 Palvelumaksut

 

6.1 Vuokranantajalta palvelun käytöstä perintään palvelumaksu tai kohdan 7.5 mukainen korvaus. Vuokranantaja sitoutuu siihen, että mikäli hänen tämän sopimuksen mukaisesti vuokralle tarjoamansa kohde vuokrataan tai myydään palvelun kautta tai muuten palvelua käyttäneelle asunnonhakijalle, palveluntarjoaja on oikeutettu palvelumaksuun, jonka summa todetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Palvelumaksut on mainittu hinnastossamme.

6.2 Yhtiö veloittaa maksumaksun 1 osassa. Palvelumaksun oikeutus muodostu viimeistään vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä.

6.3 Vuokranantajan maksamaa palvelumaksua alennetaan -50% mikäli vuokranantaja ei ole saanut tietoja lopulta valituksi tulevasta vuokralaisesta 30 päivän sisään kohdeilmoituksen julkaisusta.

 

7 Palvelun saatavuutta ja käyttöä koskevia ehtoja

 

7.1 Yhtiön palvelu on pääasiallisesti käytettävissä 24/7. Yhtiö ei kuitenkaan takaa, että palvelu on käytössä keskeytyksettä. Pidätämme oikeudet sulkea palvelu tai sen osa tilapäisesti muun muassa huoltotöiden, -päivitysten ym. vastaavien toimenpiteiden tai muun vältättämän syyn vuoksi. Niin ikään pidätämme oikeuden lopettaa palvelu tai sen osa tai muuttaa palvelun toiminnallisuuksia ilmoittamalla siitä käyttäjille. Ilmoitus voidaan tehdä palvelussa tai muulla tavoin asiakkaan yhteystiedoilla.

7.2 Yhtiö ei vastaa sellaisesta välillisestä tai välittömästä, aineellisesta tai aineettomasta vahingosta, joka asiakkaalle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisesti syntyy keskeytyksistä, viivästyksistä, virheistä tai puutteista palvelussa tai sen sisällössä.

7.3 Asiakas on velvollinen korvaamaan palveluntarjoajalle tai kolmannelle osapuolelle mahdollisesti aiheutuneen vahingon, joka aiheutuu asiakkaan lain- tai viranomaismääräysten tai näiden käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta.

7.4 Asiakas vastaa kaikista palvelun käytöstä itselleen aiheutuvista välittömistä tai välillisistä kuluista.