Olohuone
Keittiö
Olohuone

Happotie / Dwellet Oy

Pallo-Tyysterniemi, Lappeenranta

Happotie 11-13

690€

74m²

3h + k + parveke

Heti vapaa!

Esittelyteksti

VAKUUS 0€!! Valoisa ja tilava kerrostalokolmio Lappeenrannassa! Asunto sijaitsee Pallo-Tyysterniemen alueella. Kyseessä on läpitalon asunto, jossa on parveke. Keittiön ja olohuoneen ikkunat ovat Happotien suuntaan ja makuuhuoneiden rauhalliselle pihan puolelle. Keittiössä on paljon kaappitilaa ja siellä on myös paikka astianpesukoneelle. Kuvat on vastaavanlaisesta asunnosta.

Asunto sijaitsee rauhallisessa taloyhtiössä. Suuren taloyhtiön etuina on paljon yhteistä tilaa, kuten grillikatos, askarteluhuone ja pieni verstas. Kylpyhuoneessa on liitännät pesukoneelle ja lisäksi pesutuvassa on ajanmukaiset pesukoneet ja kuivausrummut. Leikkipaikka löytyy pihalta lapsille. Bussit kulkevat viereiseltä kadulta keskustaan sekä suoraan yliopistolle.

Noin 1,5km päässä on ruokakauppa, apteekki ja ravintola. Läheltä löytyy myös koulu ja keskustan palvelut ovat vain 5min päässä. Keskustasta löytyy useampi kauppakeskus, ravintoloita sekä ruokakauppoja. Juna-asema on vajaan 4km päässä. Happotien asuntoon pääset muuttamaan täysin ilman vuokravakuutta, mikäli luottotietosi ovat kunnossa.

Tiedot

VUOKRA

Vuokra: 690€

Vesimaksu: 22€/hlö/kk

KOHDETIEDOT

Kohteen osoite: Happotie 11-13

Postinumero- ja toimipaikka: 53920 Lappeenranta

Vuokrasopimuksen tyyppi: Toistaiseksi voimassa

Asunnon pinta-ala (m2): 74

Asunnon kuvaus: 3h + k + parveke

Asunnon kunto: Hyvä

RAKENNUKSEN TIEDOT

Rakennusvuosi: 1964

Rakennuksen tyyppi: Kerrostalo

Kerros: 3/3

Hissi: Kyllä

Sauna: Taloyhtiön sauna

Kiinnostunut asunnosta? Jätä yhteydenottopyyntö alle minuutissa!