Aseta maksuton Vuokralaisvahti
ja saat tiedon vuokralaisista, jotka
etsivät asuntoa alueellasi juuri nyt

Kiitos! Vuokralaisvahti alkaa nyt päivystää puolestasi. Tutustu Dwelletin palveluihin tästä

Asuinhuoneiston vuokraus vaivattomasti. Näin syötät asuntosi hetkessä kaikille merkittäville vuokraussivustoille

Omistatko asuinhuoneiston, jonka haluat vuokrata ilman välittäjää ja etsit suoraviivaista tapaa saada asuntosi vaivattomasti näkyville kaikilla merkittävillä vuokraussivustoilla? Dwellet tarjoaa tämän ja paljon muuta.

Oletko laittamassa asuinhuoneistosi vuokralle, tai tarvitsetko uuden vuokralaisen? Jos haluat säästää ja hoitaa homman itse, työn määrä saattaa kuitenkin yllättää. Kohdeilmoituksen laatiminen, markkinointi, hakijaviestintä, luottotietojen ja suositteluiden tarkastus, näyttöjen sopiminen sekä kattavan vuokrasopimuksen laatiminen vievät paljon aikaa.

Näin teet sopivan vuokralaisen löytämisestä suoraviivaista ja edullista.

Jätä asuntosi vuokrattavaksi

Jätä asuntosi vuokrattavaksi lisäämällä kohteen perustiedot sekä asunnon esittelykuvat. Kohteesi ilmestyy näkyviin jokaiseen markkinapaikkaan vielä samana päivänä ilmoituksen laatimisesta.

Vastaanota asunnonhakijoita

Saat sähköpostiisi ilmoituksen uusista vuokralaiskandidaateista, jotka ovat hakeneet asuntoasi. Valitse soveltuvimmat kutsuttavaksi näyttöön sinulle sopivana ajankohtana, ja tapaa heidät kasvotusten.

Allekirjoita vuokrasopimus

Vuokralaisvalinnan tehtyäsi, lataa valmiiksi esitäytetty AHVL:n mukainen vuokrasopimus omalta käyttäjätililtäsi, jonka voit allekirjoittaa joko käsin, tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti.

Palvelumaksumme on vain 39% 1. kuukauden vuokrasta. Näin paljon voit säästää verrattuna välitysliikkeisiin (124%).

Välitysliikkeet edellyttävät kuukausien yksinoikeussopimuksia. Meillä palvelun käyttäminen on vapaaehtoista, emmekä estä edistämästä vuokraamista samanaikaisesti myös muulla tavoin.

9/10 asiakkaasta suosittelee Dwellettiä

Sopiva vuokralainen löytyi asuntoomme kreivin aikaan! Kaikki tapahtui yhden päivän aikana: ilmoitus sopivasta vuokralaisesta, tapaaminen ja vuokrasopimuksen allekirjoitus sähköisesti. Suosittelen lämpimästi palvelua!

Merja Mäenpää
Vantaa

Kaikki hoitui mielettömän helposti, hyvät vuokralaset löytyivät jo muutaman päivän sisällä ilmoituksesta. Asiakaspalvelu pelaa moitteettomasti ja heidät saa helposti kiinni virka-aikojenkin ulkopuolella. Iso Kiitos Dwelletin porukalle!

Inka Ahola
Helsinki

Koko vuokrausprosessi on toiminut joustavasti alusta alkaen. Yhteydenpito on helppoa ja asiat etenevät nopeasti. Vuokranantajana on hyvä fiilis ilmoittaa asunto Dwelletillä ja tarvittaessa pyytää apua myös asiakastuesta.

Mari Auvinen
Kotka

Asuinhuoneiston vuokraus Dwelletillä

Oikaisimme asuntovuokrauksen mutkat ja ylihinnoittelun.

Vaivaton vuokrausprosessi

Ei enää tyhjiä yhteydenottoja, tai renkaanpotkijoita. Jokainen asunnonhakija on käynyt läpi kattavan kysymyspatteriston kohdetta hakiessaan, jotta sinä voit kutsua vain soveltuvimmat asuntonäyttöön.

Tuloksellinen kohdenäkyvyys

Miksi tyytyisit vain yhteen kanavaan? Saat yhdellä ilmoituksella kohteesi Oikotielle, Vuokraoveen, Toriin sekä Dwelletille. Kohdettasi mainostetaan lisäksi tuloksellisella hakusana- ja somemainonnalla.

Välittäjän supervoimat

Älä turhaan murehdi, mitä vuokrattaessa tulisi ottaa huomioon. Saat käyttöösi kaikki vuokraamiseen tarvittavat työkalut, kuten luottotietoraportit, sopimuspohjat sekä vuokratasolaskurin.

Dwellet yhdistää Suomen suurimmat asunnonhakusivostot yhdeksi, helppokäyttöiseksi julkaisualustaksi. Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihin tai laita asuntosi vuokralle vielä tänään.

Yhteystiedot

Dwellet Oy
040 015 7732
info@dwellet.fi

Länsituuli 6
02100 Espoo

© Dwellet 2020